Senior Constructeur

VACATURE: Senior Constructeur – Hoofd Constructeur – 40 uur per week

Lamers en Visser: ingenieurs, managers, tekenaars, modelleurs en constructeurs.

Als ingenieursbureau adviseren wij bij huisvestingsvraagstukken en ontwerpen wij de meest uiteenlopende gebouwen op het gebied van constructie, bouwkunde, BIM-trajecten en management. Vanuit het kantoor in St. Agatha (bij Cuijk en Nijmegen) initiëren, adviseren, ontwerpen, rekenen, tekenen en modelleren zij gebouwen wereldwijd.

Wil jij werken voor ons veelzijdig ingenieursbureau? Heb jij ervaring als constructeur bij een constructiebureau of ingenieursbureau;? Dan zijn wij op zoek naar jou als nieuwe collega.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als Senior Constructeur/ Hoofd Constructeur werk je aan diverse bouwkundige en constructieve vraagstukken. In deze functie bereken, ontwerp en specificeer je zelfstandig complexe utiliteits- en woningbouwprojecten waarbij weinig standaard is. Daarnaast ben je de vraagbaak binnen de afdeling en voorzie je het team van jouw kennis en ervaring. Je bent (eind)verantwoordelijk voor alle constructieve ontwerpen en de onderbouwingen daarvan.

FUNCTIE EISEN

  • Hbo-opleiding, richting bouwkunde/ civiel/ HTI (beton - staalconstructie);
  • Kennis van REVIT en BIM;
  • Minimaal 10 jaar ervaring als constructeur bij een constructiebureau of ingenieursbureau;
  • Communicatief sterk;
  • Ingeschreven als register Ontwerper | Constructeur is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

GEBODEN WORDT

Een prettige sfeer, een goede pensioenvoorziening en buiten een marktconform salaris geniet je van 25 dagen en 11,5 ATV dagen. Flexibele werktijden tussen 7u en 19u.  

Wil jij graag werken met gelijkgestemden in een uitdagende en plezierige werkomgeving? Dan horen wij graag van je. Bel me even dan vertellen wij je meer over deze functie: 0485-321 144 of stuur je CV incl. (pas)foto en korte motivatie naar Bas Visser, info@lamersenvisser.nl.

Open sollicitatie

Upload hier uw CV

* verplichte velden