Constructeur

Wordt 2022 jouw jaar en start jij binnenkort als Constructeur bij Lamers & Visser Ingenieursbureau? We zijn op zoek naar een collega die het team komt versterken!

Ben jij of ken jij een goede constructeur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Informatie over ons bureau

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor hun opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden. Ze houden oprecht van innovatie en omarmen technologie en zijn als team trots op hun prestaties.

Een indruk van jouw werkzaamheden? Kom gerust eens langs om te praten en te kijken…

FUNCTIE OMSCHRIJVING:

Als Constructeur werk je aan diverse constructieve vraagstukken. In deze functie bereken, ontwerp en specificeer je zelfstandig complexe utiliteits- en woningbouwprojecten. Ook woon je bouwvergaderingen bij van jouw ‘eigen’ projecten en onderhoud je contacten met diverse relaties. Tevens begeleid en controleer je de werkzaamheden van tekenaars op vakinhoudelijk gebied (projectmatig).

WENSELIJKE ACHTERGROND:

  • HTS Bouwkunde opleiding, afstudeerrichting constructie e/o HTI  Beton- en staalconstructeur;
  • Kennis van werken in BIM projecten;
  • Enkele jaren ervaring als constructeur of tekenaar/constructeur bij een constructiebureau of ingenieursbureau;
  • Communicatief sterk;
  • En natuurlijk een fijne collega in omgang!

WAT BIEDEN WE JE?

Een prettige sfeer, een goede pensioenvoorziening en buiten een marktconform salaris geniet je van 25 dagen en 11,5 ATV dagen. Flexibele werktijden tussen 7u en 19u.  

Wil jij graag werken met gelijkgestemden in een uitdagende en plezierige werkomgeving? Dan horen wij graag van je. Bel me even dan vertellen wij je meer over deze functie: 0485-321 144 of stuur je CV incl. (pas)foto en korte motivatie naar Bas Visser, info@lamersenvisser.nl.