Verbouwing school Metameer te Stevensbeek

Opdrachtgever: Metameer te Stevensbeek

Architect: Lamers en Visser BV

Omvang: 1200 m2

Werkzaamheden: Bouwkundig adviesConstructief adviesBIMProjectmanagement

Lamers en Visser heeft de opdracht gekregen voor het verbouwen van klaslokalen tot een afdeling Zorg& Welzijn en het aanpassen van een gymzaal en een aantal lokalen naar een afdeling PIE. De afdeling D&P maakt gebruik van beide faciliteiten. Op deze manier kan Metameer het programma dat ze op de afgestoten locatie aan de Kloosterstraat in het huidige pand leveren. De beperkte tijd van het traject alsmede het budgetplafond waren de grootste uitdagingen van dit project.

Meer weten over dit project?

    * verplichte velden
    Metameer te Stevensbeek - Lamers en Visser
    Metameer te Stevensbeek - Lamers en Visser
    Metameer te Stevensbeek - Lamers en Visser
    Metameer te Stevensbeek - Lamers en Visser
    Metameer te Stevensbeek - Lamers en Visser
    Metameer te Stevensbeek - Lamers en Visser