Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Ton Lamers

Directeur

t.lamers@lamersenvisser.nl

0485-321144

‘De spreekwoordelijke appel deed mij belanden in de bouwwereld. Ik ben begonnen als tekenaar, met grote vellen papier 'op de plank', computers kenden we niet. Na de nodige avondopleidingen en jarenlange ervaring bestaat mijn dagelijks werk nu uit contacten met opdrachtgevers, het inventariseren van nieuwe trajecten en - vooral - oplossingen zoeken. Iedere bouwkundige en constructieve optie bekijken, plussen en minnen inventariseren en afwegingen maken.’