Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Stijn Strikwerda

BIM modelleur

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2018

“Ik heb een brede interesse, maar techniek steekt er toch met kop en schouders bovenuit. Daarom volgde ik een MBO opleiding bouwkunde en studeer ik nu in deeltijd HBO Bouwkunde. Ik vind het interessant om te zien hoe ieder onderdeel van het proces vraagt om een andere tekening, om een andere interpretatie en om creativiteit op een ander vlak. Oplossingen bedenken is het centrale uitgangspunt en dat is een mooie uitdaging. Wat ik mooi vind aan mijn vak? Dat we iets ontwikkelen met een blijvende waarde, iets dat het straatbeeld verandert. Daar ben ik trots op.”