Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Shelley Laturette

BIM modelleur | Constructeur

s.laturette@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2016.

'Aan de rand van Den Bosch staat een gebouw met een enorme uitkraging en een glazen gevel. Fascinerend vind ik dat. Hoe blijft dat hangen? Hoe zien die constructieberekeningen eruit? Dat is de uitdaging van mijn werk. Al zo lang ik me kan herinneren ben ik technisch bezig geweest. Ik wilde weten hoe gebouwen in elkaar steken, daarom ben ik Bouwkunde gaan studeren. Ik heb mijn pakket aangevuld met constructieve vakken, want ik hou van werken met getallen. De combinatie van tekenen en rekenen vind ik oprecht leuk.'