Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Ruud Bosch

BIM modelleur

r.bosch@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2020.

“Als tienjarige zag ik de ruïnes van de Maya’s in Mexico en dat maakte diepe indruk. Dat mensen toen al in staat waren om dit te bouwen, maakte voor mij duidelijk dat ik in de bouw wilde. Na mijn studie Bouwkunde in Eindhoven heb ik eerst ervaring op gedaan op de bouwplaats, als bouwvakker en als tekenaar. Daar ondervond ik aan den lijve dat een goed voortraject écht belangrijk is en die praktijkkennis helpt me nu bij mijn huidige werk.”