Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Renée Thierij

BIM modelleur

r.thierij@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2019

“Het creatieve en technische samen laten komen en iets theoretisch omzetten in een zichtbaar plan. Dat is het mooie van mijn werk. Zeker als het een project in de regio is en je vervolgens regelmatig ziet dat het eindresultaat ‘werkt’. Dat is ook echt Lamers en Visser; bij het ontwerpen en uitwerken van een project houden we altijd voor ogen waar het pand voor bedoeld is. Soms is dat heel technisch, zoals de fundering van een zwembad in Arnhem, soms vraagt dat om creativiteit. Die afwisseling is leuk.”