Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Michelle van der Cammen

Architect

m.vandercammen@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2016

"Ik werk als gecertificeerd architect bij Lamers en Visser". Ik heb architectuur gestudeerd aan de TU in Eindhoven en daarvoor bouwkunde. De creativiteit van een architect in combinatie met functionele bouwkundige kennis; dat versterkt elkaar en biedt echt meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Persoonlijk vind ik de combinatie erg leuk. Een gebouw vanaf het nulpunt ontwerpen, is gaaf om te doen!