Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Lilian de Groodt

Constructeur

l.degroodt@lamersenvisser.nl

0485-321144

“Ja, ik heb wat uit te leggen. Na een studie medische biologie ligt een carrière als constructeur niet bepaald voor de hand, maar ik voel me als een vis in het water. Als constructeur daag je jezelf voortdurend uit. Je bent steeds op zoek naar de beste oplossing voor enerzijds de opdrachtgever, anderzijds kijk je wat technisch haalbaar is. Puzzelen, dat is het. Heel anders dan de onderzoekswereld waar ik eerst zat. Hoe ik dit ontdekte? Door de studieboeken van mijn vriend. Zelf combineer ik op dit moment een HTI-studie beton- en staalconstructie met mijn baan bij Lamers en Visser. Erg leuk en uitdagend.”