Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Lianne van den Beuken

BIM modelleur

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2016.

'Ik houd van puzzelen. Een goede balans vinden tussen het esthetische van een pand, dagelijkse functionaliteit en geldende wetgeving: dat is een uitdaging. Ik ben bouwkunde gaan studeren omdat ik oprecht onder de indruk kon (en kan) zijn van mooie panden. Op de achterbank in de auto vroeg ik mijn ouders regelmatig om door een bepaalde wijk te rijden omdat ik die huizen zo boeiend vond. Architect worden, dat leek mij wel wat. Tijdens mijn opleiding ontdekte ik dat de technische kant ook erg interessant is.'