Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Jurgen Bosch

BIM modelleur

j.bosch@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2020.

“Ik loop al wat jaren mee en het blijft bijzonder om in het landschap ‘iets’ te zien waar je zelf een bijdrage aan geleverd hebt. In vorige baan werkte ik in de civiele techniek en modelleerde ik bruggen. Daarvoor werkte ik in de utiliteitsbouw. Bij Lamers en Visser kan ik mijn kennis verder verbreden. Wat dit bedrijf typeert? Dat is zeker het kleinschalige en persoonlijke. We zijn geen groot en log bedrijf, maar hebben direct contact met alle betrokkenen. En dat werkt.”