Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Jos Verschuren

BIM modelleur

j.verschuren@lamersenvisser.nl

0485-321144

“Ik ben een echte knutselaar. Dan praat ik misschien met te weinig eerbied voor ons vak, maar zo voelt het wel. Het uitzoeken van technische details, knooppunten oplossen en het hele gebouw tot in de puntjes doorpluizen. Echt met je hoofd in het gebouw. Daar houd ik oprecht van. Ik kom uit een echte bouwfamilie, dus de keuze voor dit vak lag voor de hand, maar zelfs na zo’n veertig jaar heb ik het nog prima naar mijn zin. Waarom ik voor Lamers en Visser koos? Vanwege de open cultuur, de variatie in type gebouwen en de duidelijkheid in doen en laten. Een verademing!”