Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Haydar Demirel

BIM modelleur

h.demirel@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2018

“Naast modelleren, verzorg ik bouwfysische berekeningen. Dat sluit goed aan bij mijn werkervaring als EPA adviseur en mijn afstudeeronderzoek met “nul op de meter” als thema. De bestaande woningvoorraad renoveren tot energieneutraal, daar ligt een grote bouwfysische uitdaging. Een relevante uitdaging bovendien en daar buig ik me graag over. Ik werk altijd aan verschillende projecten. Dat is ook het karakter van Lamers en Visser: als medewerker krijg je de ruimte om op verschillende vlakken mee te denken en ervaring op te doen. Voor onze opdrachtgevers biedt dit het voordeel als er meerdere mensen betrokken zijn bij één project waardoor er met een bredere blik naar gekeken wordt.”