Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Harm van Duijnhoven

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

h.vanduijnhoven@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2007.

'Simpel gezegd vertaal ik de constructieberekeningen van mijn collega's in een tekening. Voorlopige ontwerpen werk ik uit tot definitieve ontwerpen en werktekeningen, uiteraard rekening houdend met berekeningen en eisen vanuit het Bouwbesluit. Vervolgens begeleid ik het project van begin tot eind. Ik maak de bestektekening en loop -indien gewenst- als opzichter rond op de bouw. Ja, mijn werk is breed. Ook het karakter van de panden varieert enorm. Van de aanbouw van een woonhuis tot een compleet nieuwe brandweerkazerne.'