Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Ezra Schröder

Architect

e.schroder@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2021.

'De combinatie tussen creativiteit en techniek hebben mij altijd gefascineerd. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ik na mijn HBO bouwkunde opleiding, architectuur ben gaan studeren aan de TU in Eindhoven. Lamers en Visser is een veelzijdig bureau waar ik mijn passie voor conceptueel denken en het uitwerken van ontwerp tot realisatie kan uitoefenen. Het is mijn missie is om als architect een ‘passend ontwerp’ te maken. Passend voor omgeving, gebruikers en de toekomst, van stedenbouwkundige tot en met bouwtechnische schaal. Met andere woorden duurzaamheid!'