Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Erica Giesbers

receptioniste / secretaresse

e.giesbers@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2019

“Al mijn collega’s willen iets moois neerzetten. Die gedrevenheid én de wil om voortdurend te leren en te ontwikkelen, maakt van Lamers en Visser een erg leuk bedrijf om voor te werken. De lijnen zijn kort en het enthousiasme is groot. Daar hebben onze opdrachtgevers profijt van en het zorgt ook voor een prettige werksfeer. Of het een mannenwereld is? Nee, helemaal niet. Het is vooral een moderne wereld met veel jonge en vakkundige mensen, allesbehalve traditioneel. Daar lever ik met ontzettend veel plezier een bijdrage aan.”