Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Els van Oijen - Mulders

Office Manager

e.vanoijen@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2018

“Als office-manager ondersteun ik het team van Lamers en Visser op administratief gebied. Leuk om te doen, zeker gezien mijn achtergrond als assistent-makelaar. De wereld van bouwen en verbouwen is uiteindelijk van iedereen. Iedereen krijgt er mee te maken en het is altijd een onderwerp van gesprek. Lamers en Visser is een jong bedrijf dat veel in huis heeft. Op dit moment lopen er zo’n 400 projecten. Het is voor mij onmogelijk om deze allemaal in het vizier te hebben, maar ik weet dat de variatie erg groot is. Dat vraagt om snel schakelen en daarin kan ik een mooie bijdrage leveren.”