Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Elco Elders

BIM modelleur | Constructeur

e.elders@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2015

“Waarom ik bouwkunde ging studeren? Omdat ik ervan houd een gebouw te schematiseren. Eigenlijk is een gebouw een puzzel die vraagt om ruimtelijk inzicht, om tekenen en rekenen. Daarin ben ik ambitieus en nooit uitgeleerd. Daarom volg ik nu een HTI studie op het gebied van constructie. Mooie aanvulling op mijn studie bouwkunde en de minor-studie constructie die ik eerder volgde. Dat sluit ook aan bij mijn brede interesse. En dat past weer prima bij de cultuur binnen Lamers en Visser. Een breed scala aan opdrachtgevers en korte lijnen waardoor je bij veel projecten betrokken bent.”