Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Danny Thoonen

BIM modelleur

d.thoonen@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2017

“Als kleine jongen was ik werkelijk uren aan het bouwen. HBO Bouwkunde was daarom een logische stap. En daar heb ik geen minuut spijt van gehad. Mijn werk is erg gevarieerd. Ik ben bouwkundig en constructief tekenaar en maak de bijbehorende bouwfysische berekeningen. De grootste uitdaging zit ‘m in de onderlinge samenhang. Zo werk ik nu aan een groot bedrijfspand, bestaande uit een kantoor, werkplaats en drie verschillende hallen, die onder andere dienst moeten doen als warehouse en expeditiehal. Iedere ruimte heeft een eigen functie met eigen condities en gebruiksvereisten. Daar één logisch geheel van maken, is mooi om te doen.”