Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Daan van der Heijden

BIM modelleur

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2019

“Het mooie aan ons vak is de combinatie van techniek en creativiteit. Iets nieuws creëren en een knelpunt in het ontwerp ombuigen tot een win-win situatie voor alle partijen: dat is geweldig en geeft veel voldoening. Ik heb HBO bouwkunde gestudeerd en me daarna gespecialiseerd in architectuur op de Technische Universiteit in Eindhoven. Waarom Lamers en Visser? Omdat hier echte professionals werken. We hebben enorm veel kennis en kunde in huis en werken echt met state-of-the-art middelen. Bovendien is ons portfolio gevarieerd. Van de herontwikkeling van een kerk tot een fabriekshal met kantoor. Kortom: volop ruimte om me te ontwikkelen.”