Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Bram Meijers

BIM modelleur

b.meijers@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2018

“Uiteindelijk wil ik architect worden en mooie gebouwen ontwerpen waar mensen plezier aan beleven. Maar een goede architect kan niet zonder bouwkundige kennis, daarom heb ik HBO Bouwkunde gestudeerd. Ik werk grotendeels als modelleur, maar bij Lamers en Visser ontwerpen we ook. We doen dit meestal met een bouwkundige insteek waardoor we echt mee kunnen denken met de opdrachtgever en een haalbaar en functioneel ontwerp presenteren. Op deze manier leveren we een essentiële bijdrage en dat geeft ontzettend veel voldoening.”