Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Bas Visser

Directeur

b.visser@lamersenvisser.nl

0485-321144

‘Toen ik jaren geleden wilde beginnen als architect, peinsde ik er niet over om constructeur te worden. Dat rekenen was niets voor mij. Althans: dat dacht ik, maar mijn werkzaamheden als architect neigden steeds meer richting de technische kant, waardoor engineering een logische stap werd. Nu vind ik het heerlijk om te zien dat we constructies ontwikkelen en doorrekenen die kloppen en werken. Alhoewel 'zien'... meestal zie je van ons werk aan de buitenkant niets. Eigenlijk is dat precies de bedoeling. Functioneel, zonder concessies te doen aan uitstraling.'