Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Bas Hendriks

BIM modelleur

b.hendriks@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2016.

'Beginnen met bouwen voordat er fysiek gebouwd wordt. Dat is de essentie van 3D modelleren. Kijk bijvoorbeeld eens naar seriematige woningbouw. Dat begint met 72 identieke woningen, maar door alle kopersopties worden het uiteindelijk 72 verschillende woningen. Al die wensen omzetten in bouwkundige- en constructieve tekeningen, dat is mooi om te doen. Bovendien zijn we innovatief. Het is niet eens zo lang geleden dat er alleen maar tweedimensionaal getekend werd. Nu kunnen we alles zichtbaar maken en aan ieder onderdeel informatie koppelen.'