Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Bas de Wildt

Projectleider

b.dewildt@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2020.

“Mijn brede ervaring komt me als projectleider goed van pas. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt in verschillende functies. De laatste 8 jaar heb ik voor de klas gestaan als docent Bouwkunde op het MBO. Ik wilde echter terug naar de praktijk. Als docent sta je toch aan de zijlijn en ik merkte dat mijn kennis van de bouw niet meegroeide met de ontwikkelingen uit de praktijk. En dat verdienden ‘mijn’ leerlingen niet. Natuurlijk is het schakelen, want er is in tien jaar tijd veel veranderd, kijk maar naar alle ontwikkelingen op het gebied van BIM en het 3D modelleren. Die ontwikkeling is één van de mooie aspecten van het vak.”