Ons team

Het team van Lamers en Visser bestaat uit ware professionals op het gebied van management, bouwkunde, constructie en BIM. Om een goede adviseur en betrouwbare en betrokken partner te zijn voor onze opdrachtgevers, zijn veelzijdigheid en onafhankelijkheid belangrijke waarden voor ons. We houden oprecht van innovatie en omarmen technologie. Onze medewerkers tonen kennis en zijn trots op hun prestaties.

Om deze bedrijfscultuur in stand te houden dagen we medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. We staan voor openheid, houden van een informele sfeer en weten dat mensen groeien als ze in zichzelf en de organisatie geloven.

Bart van de Pas

Constructeur

b.vandepas@lamersenvisser.nl

0485-321144

Werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2007.

‘Mijn werk is de gedroomde combinatie van bouwkunde en rekenen. Die twee werelden interesseerden me al toen ik nog maar een klein jochie was. Op het moment dat hier de tekeningen van een architect binnenkomen, is het een uitdaging om dit zo effectief mogelijk in te vullen. Een erg bijzonder project was de Schouwburg in Cuijk. Een project met veel constructieve uitdagingen en verre van standaard. Bovendien is het geweldig om een bijdrage te leveren aan een pand met zo'n maatschappelijke status.'