Bouwen vanuit een sterke startpositie

Constructief advies

Constructief advies

Onafhankelijke en deskundige constructieve advisering

Wij ontwerpen, tekenen, modelleren en berekenen draagconstructies. Het ontwikkelen van een hout-, beton- of staalconstructie die zowel esthetisch als economisch verantwoord is, is een uitdaging. Of het nu om een schouwburg, brandweerkazerne, woonhuis of bedrijfspand gaat. Veelzijdigheid maakt sterk.
Dat is Lamers en Visser.

Over tientallen jaren plukt u nog steeds de vruchten van ons werk. De constructies die wij ontwikkelen, doen waar ze voor staan, decennia lang. Of het nu om hout, staal of beton gaat. Bij nieuwbouw of bij een verbouwing. Lamers en Visser werkt met Revit, een 3D engineeringsprogramma waarbij verschillende gebruikers in één model kunnen werken. Hierdoor is het mogelijk om met verschillende partners en disciplines collectief en simultaan aan één ontwerp te werken. Op deze manier maken de verschillende partijen optimaal en efficiënt gebruik van elkaars expertise.

Veiligheid boven alles. Als het om draagconstructies gaat, wilt u keiharde garanties. Soms is een second-opinion wenselijk en rekenen wij nogmaals de constructies door. Wilt u weten of er een mooiere oplossing voor handen is? Lamers en Visser denkt graag met u mee.

Wij kunnen onze expertise op verschillende momenten laten gelden. Niet alleen voorafgaand aan de bouw of verbouwing, maar ook bij schade of verzekeringsgeschillen. Onafhankelijk en deskundig, daar staan we voor.

 Vraag naar de mogelijkheden

Projecten in beeld