Architectuur

Architectuur

Lamers en Visser aangesloten bij Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA)

Lamers en Visser heeft zich aangesloten bij de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA). Kiest u voor een bureau dat aangesloten is bij de BNA, dan bent u verzekerd van een samenwerking met professionals waarop u kunt vertrouwen. Deze bedrijven werken op basis van de verenigingsgedragscode, waarin verantwoordelijkheid, integriteit en professionaliteit drie belangrijke waarden zijn. In dit artikel ontdekt u wat de voordelen voor u als klant van Lamers en Visser zijn.

 

BNA-bureau

Integer, verantwoordelijk en professioneel werken; dat hebben wij bij Lamers en Visser al jaren hoog in het vaandel staan. Daarom hebben we de keuze gemaakt om ons aan te sluiten bij de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA), die deze waarden zelfs hebben vastgelegd in de verenigingsgedragscode. Daarnaast is er veel aandacht voor het op peil houden van kennis en vaardigheden.

 

 

 

Voordelen

Nu we aangesloten zijn bij de BNA biedt dit nog meer voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje:

Deskundigheid – Een BNA-architect is goed opgeleid en is verplicht om jaarlijks de nodige tijd  aan bij- en nascholing te besteden. We kunnen daarbij gebruik maken van de cursussen via de BNA Academie en kennis via BNA Onderzoek.

Betrouwbaarheid – Een erkend BNA-bureau mag een opdracht alleen aanvaarden als het beschikt over voldoende deskundigheid, vakbekwaamheid en bureaucapaciteit om de opdracht uit te kunnen voeren. Er worden deugdelijke en adequate afspraken gemaakt met de opdrachtgever. Daarnaast hebben we ook vertrouwelijkheid hoog in het vaandel; vertrouwelijk verstrekte gegevens worden ook als zodanig behandeld. Kortom: als opdrachtgever kunt u rekenen op een betrouwbare partner.

Zekerheid – Een BNA Erkend Bureau onderschrijft de gedragscode Verantwoordelijkheid, Integriteit  & Professionaliteit. Als opdrachtgever verzekert u zich hiermee van professionals die op transparante en integere wijze ten dienste staan. Deze code vormt tevens de basis voor het tuchtrecht, waarop u beroep kunt doen bij een eventueel conflict. Daarbij is iedere BNA-architect verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Waarschijnlijk niet nodig, maar wel goed om te weten.

 

Wat onze architecten zoal doen?

We helpen u bijvoorbeeld met het verwoorden van uw wensen en alles wat daarbij komt kijken; van ontwerp tot ondersteuning bij het bouwproces. Op zoek naar een partner die uw bouwambitie en programma van eisen naar een hoger niveau kan tillen; dan zit u bij ons ook goed. We zorgen voor een optimaal leef- of werkklimaat, waarbij we eveneens rekening houden met maatschappelijke – en organisatiewaarden. Daarbij verliezen we eisen met betrekking tot rendement, circulair bouwen, gebouwexploitatie, flexibiliteit en budget niet uit het oog.

 

Over Lamers en Visser

Bij Lamers en Visser initiëren, adviseren, ontwerpen, rekenen, tekenen en modelleren wij gebouwen wereldwijd. Dat doen we zowel voor de bouwwereld, als voor particulieren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle vraagstukken rondom (nieuw)bouw. Denk aan bouwkundig – en constructief advies, maar ook aan BIM, projectmanagement én architectuur.

Projecten in beeld